Bereik een groot publiek met autobelettering

Autoreclame is een van de goedkoopste manieren om een groot publiek te bereiken met uw boodschap. Het is dan ook bijna niet meer weg te denken uit ons straatbeeld.

Door middel van een fris ontwerp waarin uw huisstijl is verwerkt komt uw personenauto of bedrijfswagen professioneel over. U kunt natuurlijk uw eigen ontwerp meenemen of er een door ons laten ontwerpen.

Door gebruik te maken van carwrapping kunt u nu geheel of gedeeltelijk uw auto van kleur laten veranderen. Hiermee wordt uw auto een eye-catcher.

Materialen

de reclamefolies die worden geplotterd (uitgesneden) zijn vinylfolies waarvan de kleur in de dikte van het gehele materiaal doorloopt. Bij een lichte kras of beschadiging in de folie blijft de kleur dus behouden. Wij maken voornamelijk gebruik van 3M en Avery. Hierdoor is de levensduur van de folie vaak tussen de 5 en de 10 jaar. Na montage moeten de folies gedurende de nacht drogen bij een temperatuur van minimaal 14 graden Celcius. Bij Carrwrapfolies is dit ongeveer 20 graden Celcius.

Vermelde prijzen zijn indicatief excl. BTW.

 
Pakket klein
Vanaf € 220,-

2 x logo klein zijkant
( lengte max 40 cm )
1x adresgegevens
2x contactgegevens

 
Pakket Medium
Vanaf € 375,-

4 x logo:
2x zijkant
1 x motorkap
1 x achterzijde
3x adresgegevens
2x contactgegevens met internetadres
1 x werkaanduiding

 
Pakket Groot
Vanaf € 795,-

4 x logo
2x zijkant
1 x motorkap
1 x achterzijde
3x adresgegevens
2x contactgegevens
2 x internetadres groot
1 x werkaanduiding
2 x gedeeltelijke wrapp zijkant
2 x wrapp achterdeuren
2 x extra pictogrammen

 
Pakket XXL
Op aanvraag

Als pakket Groot plus volledige wrapp in mat, glanzend of fullcolour.

 

Voor de definitieve prijs zijn er een aantal dingen bepalend, onder andere:

  • de opbouw of samenstelling van het logo, complexe logo’s kosten meer tijd om te maken vooral als logo’s worden geplotterd, ( uitgesneden uit eenkleurige folies ) Deze folies worden nadat de machine ze heeft uitgesneden, handmatig gepeld.
  • Het aantal kleuren dat gebruikt wordt. Niet elke kleur is beschikbaar in folie, sommige kleuren zijn inkoop duurder dan de andere. Dit geld minder bij fullcolour afbeeldingen, deze worden namelijk „ geprint“ op een witte ondergrond.
  • De totale afmeting, oftewel het aantal vierkante meters benodigde vinylfolie.
  • Kwaliteit van de folie. Als de ondergrond niet vlak is moet er een soepele vaak gegoten folie worden gebruikt. In het algemeen is het zo dat hoe boller of holler de ondergrond hoe duurder de benodigde folie.

Tot slot: de auto dient schoon en droog te worden aangeleved, dmv. wasstraat of wassen met de hand. Gebruik hierbij geen waxproducten. Wij werken met Coraldraw als tekenprogramma. Uw logo ontvangen wij graag als een vectorbestand zoals .CDR - .EPS - .AI. Vraag uw grafisch medewerker om bovenstaande bestanden op te slaan als een inleesbare versie voor Coraldraw.

Neem even contact op voor offerte: 06-19632984

mbc

Hoe wordt uw autoreclame gemaakt?

Voordat uw autoreclame gemonteerd kan worden is er al heel wat voorbereiding aan vooraf gegaan. We gaan er even vanuit dat u al een logo heeft laten maken.

  • Stap 1) Uw logo moet worden verwerkt in een schaaltekening. Veel digitale systemen verwerken hun beeldmateriaal in miniscule kleine ingekleurde blokjes. Deze zijn niet geschikt om via een snijmachine of plotter te worden uitgesneden. Je zou dan een heel hakkelig resultaat krijgen. Het toesturen van een strak inleesbaar systeem is dus van basisbelang. Vectorbestanden zijn zeer geschikt. Deze geven alleen de strakke lijnen weer. Hiermee wordt dus allereerst een indeling gemaakt op schaaltekening van uw wensen. Deze worden als PDF naar u verzonden. Soms is het makkelijk om even om de tafel te gaan zitten, veel mensen vinden communicatie over een tekening over de mail niet praktisch.
  • Stap 2) Als de tekening naar wens is kunnen via een kleurenwaaier de kleuren worden gekozen.
  • Stap 3) De gekozen folie wordt via een snijplotter uitgesneden. Voor elke kleur wordt dus een andere folie in de machine geladen.
  • Stap 4) De gesneden folie wordt handmatig gepeld. De Snijplotter snijd wel de strakke lijnen, maar de overtollige folie moet handmatig worden verwijderd. Dit natuurlijk zonder iets van de uitgesneden reclame zelf weg te halen. Dit is vooral leuk als het gaat om klein lettermateriaal.
  • Stap 5) De gepelde folie wordt handmatig geappliceerd, er wordt een toplaag of applicatiefolie op aangebracht, en deze wordt handmatig recht afgesneden.

We zijn nu bijna klaar om uw auto te beplakken. (Als u namelijk fullcolour wenst worden deze via een speciale machine op een witte folie gedrukt. Daarna weer voorzien van een toplaag. Dit gaat om kleurenafbeeldingen zoals foto’s ed. Belangrijk hierbij is dat deze foto’s genoeg resolutie hebben.)

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor gevelreclame, reclameborden etc.