Voorkom krassen en steenslag met antisteenslagfolie V-Shield

Allemaal willen we onze mooie nieuwe auto nieuw houden. Maar steenslag, krassen en stootschade overkomt ons allemaal.

Er is een oplossing. Polyurethaan is een kunststof waarvan u wellicht wel eens heeft gehoord. Het is sterk en flexibel en ook nog eens zeer slijtvast. PU wordt onder andere verwerkt in duurzame verfsoorten. Of bijvoorbeeld in vloeren van gymzalen. V-Shield is een selectie van de beste soorten polyurethaanfolie.

In folie vorm is er een doorzichtige variant beschikbaar die je gemonteerd bijna niet ziet op de auto. Deze is zeer geschikt om de kwetsbare gespoten onderdelen van uw auto te beschermen. Denk maar aan steenslag of krassen op de voor of achterbumper. Of op de motorkap of de instap dorpels. Door de flexibiliteit van de folie kan deze over bolle of gebogen oppervlakken worden gebruikt. Doordat deze folies UV bestendig zijn gemaakt verkleuren ze niet binnen 7 jaar.

 

Achterbumper

€ 102,50

Dorpels 3 / 5 deurs v.a.

€ 95,- / € 160,-

Motorkap en voorspoiler

Op aanvraag

Vitrotint PU autolak bescherming

Bovengenoemde prijzen voor personenauto's zijn inclusief btw en montage. Voor deze prijsindicatie is de maximale lengte van de folie op de achterbumper 100 x 20 cm. Door de complexe vormen word de dorpel indien nodig tot 4 aansluitende stroken beplakt. Deze hebben een maximale afmeting van 50 x 8 cm per stuk. Prijzen gelden bij montage in Bolsward.

Voor meer informatie bel: 06-19632984